Covid Safety 4

Veiligheidsmaatregelen tijdens COVID-19

Veiligheidsmaatregelen tijdens COVID-19

Samen met alle aannemers heeft het Blauwwind team snel gereageerd om de veiligheid van het personeel te garanderen.

Terwijl de COVID-19-pandemie de wereld in haar greep houdt, heeft Blauwwind, in nauwe samenwerking met zijn aannemers, hard gewerkt om een ​​veilige werkomgeving te creëren die de veiligheid voor al het personeel garandeert.

Blauwwind volgt zowel nationale als internationale richtlijnen. Maatregelen die worden genomen variëren van thuiswerken waar mogelijk, tot aan het testen van het offshore-team voordat het aan boord gaat.

De veiligheid op het project is gewaarborgd door de snel genomen maatregelen in combinatie met alle inspanningen die door de toegewijde teams en alle aannemers zijn verricht. Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal.